Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

DEN GODE DOMMER HISTORIE

Dommer_Simon.jpg
18-02-2019

DEN GODE HISTORIE
Bedre start på en Mandag (Også lige efter en vinterferie 😜) kan man da ikke få.. Især når man hedder Simon Hald. Som er en af vores "Nye" dommer og dygtig U14 spiller..Simon var ude at dømme U10 A kampen imellem Skive FH Resen 1 mod Løgstør 1.. Vi har modtaget disse ord fra Løgstør træneren 👍👍

Jeg vil gerne lige bruge et par linier på at rose Simon Bundgaard Jensen, som var vores dommer i dagens u10 drengekamp mellem Løgstør og Skive.

...

Jeg vil gerne indrømme, at mine forventninger ikke var så store da jeg så ham. Han var ikke meget større end de 10 årige drenge ham dømte. Det han ikke havde i højde, det havde han til gengæld i pondus som dommer.

Jeg har ikke tidligere set en dommer i så ung en alder dømme så godt. Jeg tror han kommer langt, hvis han vil.

Han udviste så stor erfaring i sin dommergerning, at vi var meget imponerede. Han måde at afvente om afslutningerne gik i mål inden han fløjtede frikast var meget imponerende. Måden han viste og forklarede drengene sine kendelser var virkelig godt. Han formåede generelt at holde et højt niveau.

Så Simon, held og lykke i din dommergerning. Vi håber i hvert fald, at vi skal have dig igen inden du rykker videre.

Med sportslige hilsner

Rene Christensen
Løgstør HK

Så næste gang i ser Simon og hans andre dommer kollegaer så give dem lige et kæmpe skulderklap for deres gode arbejde 🤾‍♀️🤾‍♂️

Ultimate Web A/S